Like TV Oranje op Facebook en win een CD

|  

Arjon Oostrom - 'Doe 't dan'

Op Facebook.com/TVOranje vind je altijd de laatste nieuwtjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Inmiddels hebben we al meer dan 20.700 likes ontvangen! Help jij mee om nog meer likers te vinden? Onder de mensen die Facebook.com/TVOranje 'liken' voordat we de 20.800 likes bereiken, gaan we maar liefst vier CD's verloten!

Je maakt kans op 'Remmen Los' van de Lawineboys, het verzamelalbum 'Woonwagenhits Top 50 - Deel 13', het nieuwe album 'Geluk' van Robert Pater en 'Doe 't dan' van Arjon Oostrom. Deze succesvolle feestzanger heeft inmiddels zoveel hits op zijn naam staan dat een tweede album geen overbodige luxe is. Op 'Doe ’t dan' staan hits als 'Zij is de mooiste van de dansvloer', 'Sla je arm om me heen', 'Oei Oei' en 'Een lange nacht met jou'.  Plus een ballad-uitvoering van 'Pure Verleiding', zijn meest populaire nummer. Klik hier en 'like' TV Oranje