Theaterconcert Rob de Nijs 'Niet voor het Laatst'

|  

Na een compleet uitverkocht Circustheater in 2018 heeft Rob de Nijs direct besloten het volgende grote concert aan te kondigen. Op maandag 25 maart a.s. geeft hij wederom een groot concert in misschien wel een van de mooiste theaters van Nederland, het AFAS Circustheater Scheveningen! Het wordt een compleet nieuwe show waar nu al over gesproken wordt. Een avond vol hits, verrassingen en nog veel meer.

Een artiest met een oeuvre zoals Rob de Nijs dat in jaren heeft opgebouwd, zou makkelijk op zijn lauweren kunnen rusten en de hits van weleer het werk laten doen. Toch maakt hij diep in zijn zesde decennium als artiest gewoon weer een nieuw album, ‘Niet voor het Laatst’, én komt hij met een nieuw, gelijknamig, theaterprogramma waar de bevlogenheid en ambitie vanaf spatten. De CD bevat bijdragen van o.a. Frédérique Spigt, Jan Rot, Daniël Lohues, Spinvis, Paskal Jakobsen (BLØF) en Belinda Meuldijk. In het theater zal hij naast een aantal songs van dit album ook al zijn grote hits uit het verleden laten horen. De titel is veelzeggend: we gaan nog heel veel van Rob de Nijs horen… én zien!

Het concert begint om 20.00 uur. Bestel je kaarten bij de Theaterkassa, telefoon 0900 9203 (€ 0,45 p.m.) of op musicoflife.ntk.nl. Dit concert maakt deel uit van de reeks ‘Sterren aan Zee’. Van iedere verkochte kaart gaat 2,50 naar KWF Kankerbestrijding. Reserveer nu de mooiste plaatsen en geniet van de mooiste liedjes van Rob in een van de mooiste zalen van ons land!

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Rob de Nijs in het Circustheater Scheveningen door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl onder vermelding van het supportersnummer.

Ontvang een CD kado!

Ben je nog geen TV Oranje Supporter? Dan biedt TV Oranje je toch een speciaal kado als je nu kaarten boekt voor dit concert: een prachtige CD met Nederlandstalige artiesten. Ga naar cdactie.ntk.nl of bel 0900 9203 en vermeld bij je telefonische reservering ‘TV Oranje CD-actie’.