FEESTBEESTEN Festival in Arnhem

|  

FEESTBEESTEN Festival

De gebroeders Hartkamp hebben de afgelopen drie jaar veel succes met hun concept ‘FEESTBEESTEN’, dat op uiteenlopende locaties steevast is uitverkocht. Dit overweldigende succes moest wel met een festival bekroond worden, en zaterdag 11 mei is het zover! In Stadsblokken in Arnhem vieren de beste en leukste artiesten van Nederland samen een uniek feest. Wat dacht je bijvoorbeeld van feestact Snollebollekes en ‘Koning der piraten’ Jannes, die beide al eens het GelreDome hebben uitverkocht? En dat zijn niet de enige stadionacts op het affiche, want 90’s grootheid Mental Theo stond twee keer in een uitverkocht Ziggodome en Tino Martin weet met zijn geweldige stem zelfs het Olympisch Stadion te vullen. Aangevuld met klinkende namen als Ronnie Ruysdeal, Party Animals, John West, Het Feestteam, Jody Bernal, Django Wagner, Joey Hartkamp en Henk Dissel belooft het beregezellig te worden. 2 Unlimited, de best verkopende act die Nederland ooit heeft voortgebracht, sluit FEESTBEESTEN Festival af met een spetterend en exclusief optreden!

Hossen, lachen, drinken, springen, schreeuwen, lallen, zingen, eten: het wordt beestachtig gezellig op dit geweldige nieuwe festival. De gigantische festivaltent wordt een waanzinnige beestenboel waar de confetti niet aan te slepen zal zijn. Beesten moeten feesten. Dat kan je wel aan de telgen van de bekende liedjesschrijver Emile Hartkamp overlaten!

Tickets voor het FEESTBEESTEN Festival kosten € 29,00 en zijn te bestellen via feestbeestenfestival.nl. Wees er op tijd bij, want uiteindelijk kun je alleen nog een (duurder) Late Vogel Ticket kopen.

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor FEESTBEESTEN Festival in Arnhem door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.