Breda in Concert belooft weer groot feest te worden

|  

Breda in Concert 2019

Op zaterdag 3 augustus a.s. kun je weer genieten van Breda in Concert, het grootste Nederlandstalige muziekfestival van Brabant! Op het Chasséveld in het centrum van Breda wordt van 13.00 tot 23.00 uur opgetreden door John de Bever, Snollebollekes, Wesly Bronkhorst, Django Wagner, René Schuurmans, Stef Ekkel, John West, Jeffrey Heesen, Frank van Etten, Alpenzusjes, Wesley Klein, Arjon Oostrom, Ferry de Lits, Raymon Hermans, Sander Kwarten, Nelis Leeman, Party Friex, Joeri Plaizier, Randy Watzeels, Zanger Kafke, Emilie Sleven, Jeroen van Zelst en Ferry Goorden. Dat belooft weer een prachtig feest te worden! Kaarten à € 19,50 zijn verkrijgbaar via bredainconcert.com of bij een vestiging van Primera bij jou in de buurt.

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Breda in Concert 2019 door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl onder vermelding van het supportersnummer.