Vrijkaarten voor John de Bever Nieuwjaarsparty 2020

|  

John de Bever Nieuwjaarsparty 2020

Woensdag 1 januari presenteert John de Bever voor de tiende keer zijn ‘Nieuwjaarsparty’ in het Gala-Paviljoen van De Collse Hoeve te Nuenen (bij Eindhoven). De populaire volkszanger trakteert het publiek van 15.00 tot 20.00 uur op een glaasje champagne en tien van de allerbeste Nederlandstalige artiesten! Bij deze jubileumeditie kun je genieten van optredens van onder anderen Sieneke, Django Wagner, Stef Ekkel, Jaman én een surprise guest. John de Bever zingt natuurlijk ook zijn eigen levensliedjes, waarbij hij zal worden begeleid door toetsenist Jheron van der Heijden. Feest, zing en dans mee in het prachtige Gala-Paviljoen van de Collse Hoeve! Tickets kosten 17,50 in de voorverkoop en zijn te bestellen in de Shop op johndebever.nl.

Voor TV Oranje Supporters zijn op dit moment nog enkele gratis entreebewijzen beschikbaar voor John de Bever Nieuwjaarsparty. Je kunt je hiervoor aanmelden door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer. Het kan zijn dat je op de wachtlijst terechtkomt.