Vier Kerst met René Froger in Scheveningen

|  

Vier Kerst met René Froger in Scheveningen

Zingen, swingen en genieten: het in kerstsferen omgetoverde AFAS Circustheater in Scheveningen vormt op maandagavond 16 december het decor van een exclusief decemberconcert van niemand minder dan René Froger! Het is de lek waar hij zo graag optreedt, waar zijn carrière ooit begon en wat bovendien gerekend mag worden tot een van de mooiste theaters van Nederland! Vier jouw muzikale kerst met de live hits van René Froger en verzeker je van de meest perfecte muzikale opwarmer voor de feestdagen.

Bij het bestellen van jouw toegangskaarten geeft TV Oranje de 2e kaart gratis!

Klik hier om kaarten te bestellen

Let op! TV Oranje heeft slechts 100 kaarten beschikbaar gekregen voor deze kerstactie. Boek daarom vandaag nog jouw toegangskaarten! Van ieder verkocht kaartje gaat ook nog eens € 2,50 naar KWF Kankerbestrijding.

Speciaal voor TV Oranje Supporters is een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar. Zij kunnen zich hiervoor aanmelden door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.