Zondag 22 maart opnamen Hart voor Muziek in Nieuwkuijk

|  

Hart voor Muziek is een Nederlandstalige muziekshow die elke vrijdag om 19.00 uur te zien is bij TV Oranje. In het programma brengen artiesten hun nieuwste singles ten gehore, maar is er ook altijd ruimte voor een oude hit. De presentatie is in handen van Ferry de Lits. De opnamen vinden elke zes weken plaats op verschillende locaties, en daarbij is er steeds een aantal vrijkaarten beschikbaar voor de TV Oranje Supporters!

Zondagmiddag 22 maart is Hart voor Muziek te gast in De Ster in Nieuwkuijk. Daarbij wordt weer opgetreden door tal van Nederlandse topartiesten: zo is Henk Bernard deze middag de artiest van de maand! Meer namen worden binnenkort bekendgemaakt.

De zaal gaat open om 13.00 uur, de opnamen beginnen om 14.00 uur. De entree bedraagt slechts 12,50 euro! Kaarten zijn te bestellen via de website van Hart voor Muziek.

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor de opnamen van Hart voor Muziek in Nieuwkuijk door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

Nog geen TV Oranje Supporter? Meld je dan aan en word voor slechts 15 euro per jaar officieel Supporter van TV Oranje! Lees meer...