Ferry de Lits heeft de Oranje Kroon

|  

Ferry de Lits - 'Vier het leven met mij'

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 27 juli is dat ‘Vier het leven met mij’, de nieuwe single van Ferry de Lits. Net als veel andere Nederlandse artiesten heeft Ferry een heftige periode achter de rug. “Maar we klimmen langzaam weer uit het dal!”, aldus de Eindhovense volkszanger en tv-presentator. Hij vindt het daarom een geschikt moment om dit nieuwe nummer uit te brengen. De tekst kan worden gezien als een reactie op de coronacrisis: blijf levenslustig en koester de mensen van wie je houdt. Kortom: een vrolijk liedje met een positieve boodschap, en daar hebben we in deze tijd natuurlijk nooit genoeg van. De clip, die werd opgenomen in de vrije natuur, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘Vier het leven met mij’ is deze week tevens te horen als Hollandse Nieuwe bij RADIONL.