André Hazes heeft de Oranje Kroon

|  

André Hazes - 'Proosten op het leven'

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 14 september is dat ‘Proosten op het leven’, de nieuwe single van André Hazes. De nu 26-jarige zanger beleefde een turbulent jaar in zijn privéleven, waarna ook voor hem de coronacrisis alle optredens stillegde. Maar nu vindt hij het tijd voor een nieuw begin, en in deze single is dat duidelijk te horen. ‘Proosten op het leven’ is een uptempo feestnummer vol vrolijke blaaspartijen waar de energie vanaf spat. “Een lied over alles pakken in het leven. Feesten en wel zien wat er op ons pad komt”, aldus André. Het nummer loopt vooruit op een gloednieuw album dat later deze maand zal verschijnen. In de bijbehorende video zien we beelden van eerdere optredens, die doen verlangen naar het einde van deze moeilijke periode. De clip is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘Proosten op het leven’ is deze week tevens te horen als Hollandse Nieuwe bij RADIONL.