Brian More heeft de Oranje Kroon

|  

Brian More - ‘Schuil dan maar bij mij’

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 30 november is dat ‘Schuil dan maar bij mij’, de nieuwe single van Brian More. De Brabantse zanger debuteerde in april van dit jaar met het sterke ‘In de nacht’, dat toen meteen de Oranje Kroon meekreeg. Ook deze opvolger klinkt prima. Brian heeft er samen met producer Waylon van der Heijden een modern en fris klinkend popliedje van gemaakt, met een sound die een beetje doet denken aan Duitstalige toppers als Helene Fischer. Maar het is natuurlijk gezongen in onvervalst Nederlands, waarbij de tekst werd geschreven door Pieter van Schooten. Brian More is dit jaar overtuigend van start gegaan. Dat belooft nog wat als hij volgend jaar hopelijk ook de podia weer gaat betreden! De bijbehorende clip, die werd opgenomen op het voormalige bedrijventerrein Strijp-S in Eindhoven, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘Schuil dan maar bij mij’ is deze week tevens te horen als Hollandse Nieuwe bij RADIONL.