Speciale april-actie: gratis CD voor nieuwe TV Oranje Supporters!

|  

Gratis CD voor nieuwe TV Oranje Supporters!

Vind jij ook dat muziek van eigen bodem een vaste plek moet hebben op de Nederlandse televisie? Word dan voor slechts 15 euro per jaar officieel Supporter van TV Oranje! Dan maak je tevens kans op gratis entreebewijzen voor concerten en evenementen. Ook ontvang je een eigen supporterspas en de originele TV Oranje sjaal.

TV Oranje heeft in april een speciale actie: iedereen die zich deze maand aanmeldt als nieuwe TV Oranje Supporter ontvangt tevens een gratis CD! Daarbij wordt zo mogelijk rekening gehouden met je muzikale voorkeur. Je ontvangt de CD nadat je lidmaatschapsgeld bij ons binnen is. De enige voorwaarde is dat je je uiterlijk vrijdag 30 april 2021 hebt aangemeld als supporter.

Dus ben jij nog geen Supporter? Meld je dan vandaag nog aan door het aanmeldingsformulier in te vullen!