Henk Damen heeft de Oranje Kroon

|  

Henk Damen - ‘De mooiste sterren aan de hemel’

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 25 oktober is dat ‘De mooiste sterren aan de hemel’, de nieuwe single van Henk Damen. De Brabantse volkszanger heeft onlangs een overeenkomst getekend met Main Music. Daarmee is ook gekozen voor een exclusieve samenwerking met producers Emile Hartkamp en Norus Padidar, bekend van grote successen met artiesten als Jannes, Marianne Weber en Frans Bauer. “In de jaren negentig heb ik al bij Emile aan de poort gestaan omdat ik graag met hem wilde samenwerken, maar dat was toen helaas niet mogelijk”, aldus Henk. “Ondanks dat het even geduurd heeft, ben ik blij dat het nu toch zover is en we samen kunnen bouwen aan de toekomst.” Het eerste resultaat mag er zijn en krijgt daarom de Oranje Kroon. De bijbehorende clip, die werd opgenomen op een zonovergoten vakantiepark, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘De mooiste sterren aan de hemel’ is deze week tevens te horen als Hollandse Nieuwe bij RADIONL.