Helemaal Hollands heeft de Oranje Kroon

|  

Helemaal Hollands - ‘Alle remmen los’

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 22 november is dat ‘Alle remmen los’, de nieuwe single van Helemaal Hollands. Het is dit jaar alweer de tweede Oranje Kroon voor dit Rotterdamse duo, dus de titel is eigenlijk heel toepasselijk. Carlo en Leo doen hun naam als feestduo weer alle eer aan met deze vrolijke track, die werd geschreven door niemand minder dan Jochem Fluitsma, Eric van Tijn en Daan Grasveld. Laten we hopen dat er binnenkort weer voldoende gelegenheid is om samen een feestje te bouwen op dit soort oergezellige muziek! De bijbehorende clip, waarin de heren aan de slag gaan met allerlei feestattributen, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘Alle remmen los’ is deze week tevens te horen als Hollandse Nieuwe bij RADIONL.