Mart Hoogkamer heeft de Oranje Kroon

|  

Mart Hoogkamer - ‘Neem er een van mij’

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 29 november is dat ‘Neem er een van mij’, de nieuwe single van Mart Hoogkamer. Nadat hij zich vijf jaar geleden voor het eerst in de kijker speelde bij Holland’s Got Talent, beleefde de Leidse volkszanger dit jaar zijn grote doorbraak. Dat heeft natuurlijk alles te maken met zijn enorme zomerhit ‘Ik ga zwemmen’, en voor deze opvolger ligt de lat dan ook behoorlijk hoog. Toch denken wij dat Mart met deze vrolijke track opnieuw kan scoren. Het refrein is bijzonder aanstekelijk en tekst en muziek passen uitstekend bij zijn ongedwongen uitstraling. Het belooft ook veel voor het nieuwe album dat in de maak is. De bijbehorende clip, die werd opgenomen in een met paspoppen gevulde Club M in Noordwijk, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘Neem er een van mij’ is deze week tevens te horen als Hollandse Nieuwe bij RADIONL.