RADIONL Zomertoer is komende zaterdag in Hoevelaken

|  

RADIONL Zomertoer 2023

Tijdens de zomermaanden komt onze mediapartner RADIONL weer naar je toe met een serie gratis toegankelijke evenementen: de Zomertoer! Daarbij wordt opgetreden door bekende Nederlandse artiesten en is er een live radiouitzending vanaf locatie. De komende weken is de RADIONL Zomertoer in de onderstaande plaatsen.

Hoevelaken - zaterdag 13 juli

De RADIONL Zomertoer strijkt op zaterdag 13 juli neer op het Manifestatieterrein aan de Kantemarsweg in Hoevelaken. Het feest begint om 14.00 uur met optredens van Jannes, Danny de Munk, Frank van Etten, Monique Smit, René Karst, John West, Senna, Gino Graus, William Janz, Stef Ekkel, Ferry de Lits, Samantha Steenwijk, Marlane, Rutger van Barneveld, Wannebiezz, Mick Harren, Robert Pater, Susanna Veldmeijer, Hessel & Ineke, Gebroeders Ko en Justen de Wildt. Ook in Hoevelaken is natuurlijk de toegang weer gratis!

Moergestel - zondag 11 augustus

Meer info wordt binnenkort bekendgemaakt.

Groningen - woensdag 28 augustus

Meer info wordt binnenkort bekendgemaakt.

Ridderkerk - zaterdag 14 september

Meer info wordt binnenkort bekendgemaakt.