Website TV Oranje in een nieuw jasje

|  

Om alle liefhebbers van muziek van eigen bodem nog beter van dienst te kunnen zijn, heeft TV Oranje haar website geheel vernieuwd. Voortaan zie je bijvoorbeeld in één oogopslag welke clip er nu speelt op TV Oranje, en wat er het afgelopen uur te zien was. Je kunt zelfs tot een maand geleden terugkijken welke clips zijn uitgezonden! Maar ook het overzicht van Nederlandse artiesten is veel handiger geworden: je kunt alfabetisch zoeken naar jouw favoriete artiest en krijgt dan meteen te zien welke clips van hem of haar beschikbaar zijn. Je kunt dan ook meteen een stem uitbrengen voor de Verzoekparade, mocht je dat willen. Maar ook zie je welke artiesten de afgelopen jaren de Oranje Kroon hebben gehad. Verder is het veel eenvoudiger geworden om nieuwsberichten of favoriete nummers te delen via social media. Vanzelfsprekend vind je op onze nieuwe site ook alle andere belangrijke informatie over TV Oranje, zoals de lopende vrijkaartenacties voor de TV Oranje Supporters, onze programma’s en televisieaanbieders. De website is nu bovendien beter geschikt voor mobiele apparaten.