Breda in Concert 2023

Breda in Concert 2023 Breda in Concert bestaat tien jaar en dat moet gevierd worden! Het dak gaat er op zaterdag 22 juli a.s. dan ook helemaal vanaf bij dit grootste Nederlandstalige muziekfestival van Brabant. Op het Chasséveld in het centrum van Breda kun je van 13.00 tot 23.00 uur genieten van optredens van Snollebollekes, John West, Wesly Bronkhorst, Ammar, René Schuurmans, John de Bever, Sieneke, Jeffrey Heesen, Stef Ekkel, Ferry de Lits, Zanger Alex, Nelis Leeman, Marlane, Sander Kwarten, Pascal Redeker, Robert Pater, Jan Biggel, Frank Verkooyen, Arjon Oostrom, Joeri Plaizier, Donny Ponsen, Jan van Est, Marco Kanters, Mike Alderson en Randy Watzeels. De presentatie is in handen van Emilie Sleven. Kaarten à € 26,45 zijn verkrijgbaar via de website van Breda in Concert 2023. Zorg dat je er snel bij bent want het festival kan binnenkort ook zomaar zijn uitverkocht!

Geregistreerde TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Breda in Concert door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

Oosterhout LIVE 2023

Oosterhout LIVE 2023Zaterdag 1 juli is er weer een nieuwe editie van het bekende festival Oosterhout LIVE. Het Lukwelpark in het Brabantse Oosterhout wordt opnieuw omgetoverd tot een waar walhalla voor liefhebbers van Nederlandstalige muziek. Op het programma staan dit jaar topartiesten als Tino Martin, John West, Wesly Bronkhorst, Stef Ekkel, Sieneke, Jeffrey Heesen, Django Wagner, René Schuurmans, Vinzzent, Wesley Klein, Nelis Leeman, Willem Barth, Frank Verkooyen, Arjon Oostrom, Joeri Plaizier, Robert Pater, Matthijs Koning, Leen Zijlmans en Moreno van Rijthoven. De presentatie is wederom in de vakkundige handen van Emilie Sleven. Dat wordt de hele dag lekker ontspannen meezingen en dansen met een biertje in je hand. Wat wil je nog meer? Oosterhout LIVE duurt van 14.00 tot 00.00 uur. Tickets zijn te bestellen via oosterhoutlive.nl en kosten € 22,50 (regular). Uiteindelijk gaat de prijs omhoog naar € 25,00 (late bird) dus wees er op tijd bij!

Geregistreerde TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Oosterhout LIVE door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

Toppers aan de Lek in Wijk bij Duurstede

Toppers aan de Lek in Wijk bij DuurstedeWil jij deze zomer naar een lekker festival met Nederlandstalige toppers? Dan mag je dit niet missen! Op zaterdag 1 juli is er een nieuwe editie van ‘Toppers aan de Lek’, deze keer aan de Stadshaven in Wijk bij Duurstede. Van 13.00 tot 23.00 uur kun je genieten van optredens van tal van topartiesten, zoals Frans Duijts, Wolter Kroes, Wesly Bronkhorst, Mental Theo, Mike Peterson, Tjabo, Wesley Meurs & Laura Fisher, Marco Kraats, Lorenzo Nieuwenhuijsen, Antonio Holsken, Jos van Schaaik, Marcel Leemkuil, Frits Bruin, Michelle Tel, Richelle Streekstra, Benjamin Gouweleeuw, DJ Silence, Mike Oskam, Frank Rijken van Olst, Marco Schuitemaker en Theo Mezz. Daar moet je bij zijn! Heerlijk in de zon genieten van hapjes en drankjes met daarbij live muziek van Nederlandse toppers. Klik hier om nu tickets te bestellen

Geregistreerde TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Toppers aan de Lek door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.