Mega Hollandse Middag Rucphen

Mega Hollandse Middag RucphenZondag 5 november belooft het een ouderwets gezellige en vooral muzikale zondagmiddag te worden in Rucphen tijdens de Mega Hollandse Middag! In een verwarmde festivaltent in dit West-Brabantse plaatsje (tussen Breda en Roosendaal) kun je vanaf 14.30 uur genieten van een heerlijk live-programma van eigen bodem. De nieuwe volksheld Marco Schuitmaker is erbij, dus je kunt helemaal losgaan op zijn grote hit ‘Engelbewaarder’. Maar je kunt ook volop meezingen met Corry Konings en Bobby Prins, met geweldige liedjes van toen. Dans mee met Jeffrey Heesen en loop de grootste polonaise van Brabant met Robert Pater en Rudy de Wit. Ook bij de optredens van Nick Koot en Sam Vanvelthoven krijg je 100% feestgarantie. Bestel nu je tickets want dit wordt een fantastische dag! Tickets kosten € 19,95 en zijn te bestellen op megahollandsfestival.nl/rucphen/. Let op: er zal ook een bus rijden vanuit Etten-Leur en Breda. Koop je bustickets in de ticketshop.

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor de Mega Hollandse Middag in Rucphen door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

Het Ammerse Piratenfeest 2023

Het Ammerse Piratenfeest 2023In het weekend van 29 en 30 september is het tijd voor alweer de 16de editie van De Ammerse Piraten. In de feesttent aan de Wilgenweg in Groot-Ammers (Zuid-Holland) krijgen de bezoekers van dit befaamde evenement een programma voorgeschoteld dat zijn gelijke niet kent! Op vrijdag 29 september wordt het spits afgebeten met onvervalste boerenrock van Mooi Wark, Boer Bennie en Niks aan de Zeis. Op zaterdag 30 september presenteert de enige echte Willie Oosterhuis vervolgens een avond vol topartiesten, onder wie Marco de Hollander, Gerard Joling, Frans Duijts, Rutger van Barneveld, René Karst, Django Wagner, René Schuurmans, Pierre van Dam, Stef Ekkel, Gino Graus, Henk Wijngaard en Raymon Hermans. En net als vorig jaar volgt een week later (6 en 7 oktober) nog een feestweekend in Duitse en Tiroler stijl, met optredens van Après Skihut, Lawineboys, Blech Bizar, Die Limburger Buben & Freunde, Der Falsche Heino, Die Alphorn Zauberer, Die Supertolle en Otto Lagerfett. Tickets zijn nu te bestellen via deammersepiraten.nl.

Officieel geregistreerde TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor het Ammerse Piratenfeest op zaterdag 30 september. Dat kan door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

De Bevers Live in Ahoy

De Bevers Live in AhoyBen jij toe aan een spetterend muziekevenement waarbij je uit volle borst kunt meezingen, dansen en genieten? Een feest dat je gegarandeerd een brede glimlach op je gezicht bezorgt? Een festijn dat jouw lach voorlopig niet van je gezicht krijgt? Dan is De Bevers Live in Ahoy het evenement voor jou! Een uniek concert waarbij oer-Hollandse gezelligheid, het levenslied én muzikale verrassingen centraal staan. Mis het niet en kom op zaterdag 30 september of zondag 1 oktober naar Ahoy!

We volgen hun belevenissen alweer geruime tijd in De Bevers: een real-life soap bij RTL die bol staat van de humor, herkenbaarheid en vrolijke, muzikale klanken. Met het concert in Ahoy RTM Stage stap jij regelrecht het hilarische leven in van volkszanger John de Bever en zijn man en manager Kees. Ze verhuizen hun beroemde ‘huiskamer’ namelijk naar Rotterdam en daar ben jij te gast!

In deze muzikale ‘huiskamer’ is iedereen meer dan welkom. Jong en oud, vriendengroepen of de hele familie: de enthousiaste gastheren John en Kees ontvangen ze allemaal graag. Het concert belooft één groot spektakel te worden, met een stoet aan bekende artiesten. Uiteraard zal John zijn gasten ook trakteren op zijn meeslepende repertoire. Nummers die we allemaal kennen en koesteren. En dát zullen ze in Rotterdam gaan horen. Klik hier om nu tickets te bestellen voor De Bevers Live in Ahoy

Vanwege grote belangstelling zijn voor TV Oranje Supporters inmiddels geen vrijkaarten meer beschikbaar voor dit evenement.