Opnamen Hart voor Muziek in Nieuwkuijk

Opnamen Hart voor Muziek in NieuwkuijkHart voor Muziek is een Nederlandstalig muziekprogramma dat elke vrijdag om 19.00 uur te zien is bij TV Oranje. De opnamen vinden elke zes weken plaats op verschillende locaties. Zondagmiddag 10 november is Hart voor Muziek te gast bij De Ster in Nieuwkuijk. Daarbij wordt opgetreden door o.a. Frans Bauer, Ferry de Lits, Willem Barth, Jordy van den Boer, Danny Canters, Henk Damen, Roy Donders, Stef Ekkel, Jan van Est, Frank van Etten, Havenzangers 2.0, Jeffrey Heesen, Marco de Hollander, Helemaal Hollands, Mart Hoogkamer, Jaman, Marco Kanters, Roy Ketels, Gebroeders Ko, Corry Konings, Marco Kraats, Sander Kwarten, Nelis Leeman, Marlane, Marlous, Joeri Plaizier, Bob Offenberg, René Schuurmans, Monique Smit, Pietje Tomassen, Vinzzent, Brian Voet, Django Wagner, De Wannebiezz en John West. De zaal gaat open om 13.00 uur, de opnamen beginnen om 14.00 uur. De entree bedraagt slechts 12,50 euro, kaarten zijn te bestellen via de website van Hart voor Muziek.

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor de opnamen van Hart voor Muziek in Nieuwkuijk door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

Puur Hollands in Den Bosch

Puur Hollands in Den BoschOp vrijdag 15 november is er in de Brabanthallen te Den Bosch een spetterende nieuwe editie van Puur Hollands, het gezelligste meezingfeest van Nederland. Daarbij kun je opnieuw genieten van optredens van een aantal echte topartiesten. Deze keer zijn dat Tino Martin, Snollebollekes, Lange Frans, John West, Henk Dissel, Alex, Rein Mercha, Jeffrey Heesen, Jordy van den Boer en DJ Coenio. Het belooft dus weer een geweldig feest te worden, waarbij de Brabanthallen zullen worden omgetoverd tot de gezelligste kroeg van Nederland! De avond duurt van 19.00 tot 02.00 uur, kaarten kosten € 34,50 en zijn te bestellen via puurhollands.eu.

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Puur Hollands door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

Kinderevenement 'Doe's Gek' in de IJsselhallen

'Doe's Gek' in de IJsselhallenVan donderdag 24 t/m zondag 27 oktober (in de herfstvakantie) keert het knotsgekke interactieve kinderevenement Doe's Gek terug naar de IJsselhallen in Zwolle! De vorige twee edities waren met telkens meer dan 10.000 bezoekers en ruim 12.000 m² aan spektakel en speelplezier een daverend succes. Ook dit jaar worden kinderen weer uitgedaagd om te kijken, voelen, proeven, luisteren en vooral om lekker GEK te doen. En natuurlijk ontbreken de LEGO stenen niet. Doe’s Gek is elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur en is een compleet dagje uit voor de hele familie. Het is vooral leuk voor kinderen tussen de 4 en 11 jaar. Maar ook ouders kijken hun ogen uit, en voor kinderen tot 3 jaar is het gratis! Tickets zijn te bestellen via doesgek.nl.

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor 'Doe's Gek' door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

Het Schlager Festival in Eindhoven

Het Schlager Festival in EindhovenHet befaamde Schlager Festival, dat voorheen elk jaar plaatsvond in Kerkrade, is terug van weggeweest op een geheel nieuwe locatie. Op zaterdag 14 december is het Beursgebouw in Eindhoven de plek waar je als schlagerliefhebber moet zijn, met optredens van een aantal absolute topartiesten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Zwitserse ster Beatrice Egli, zangeres Nicole (Ein bisschen Frieden), de razend populaire DJ Ötzi uit Oostenrijk en schlagerlegende Tony Marshall? Maar ook onze ‘eigen’ Dennie Christian, de bekende schlagerband Fernando Express en Die Holländer prijken op het affiche. De presentatie van het Schlager Festival is bovendien in handen van niemand minder dan Hein Simons. Dat wordt een schlageravond om nooit te vergeten! Wees er op tijd bij en bestel nu vast je tickets via schlagerfestival.nl.

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor het Schlager Festival in Eindhoven door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.