Puur Hollands Outdoor - zondag 28 augustus

Puur Hollands Outdoor 2022Puur Hollands, het gezelligste meezingfeest van Nederland, organiseert zondag 28 augustus na twee jaar afwezigheid weer een groot outdoor festival in het Goffertpark in Nijmegen. Het belooft een geweldige dag te worden, met optredens van de leukste en gezelligste feestartiesten. Van 13.00 tot 22.00 uur kun je in de open lucht genieten van Nederlandstalige toppers als Tino Martin, Wolter Kroes, Henk Dissel, Danny Froger, Raymon Hermans, Wilbert Pigmans, Quido van de Graaf, Rein Mercha, Frank van Etten, Het Feestteam, Alex, Jordy van den Boer, Alpenzusjes, Buren van de Brandweer, Sfeermakers, DJ Michelski en DJ Coenio. Vanzelfsprekend wordt er ook gezorgd voor eetkraampjes en merchandise-stands. Er worden pendelbussen ingezet van Nijmegen Centraal Station naar het Goffertpark. Kaarten kosten € 17,95 (Premium Ticket € 19,95) en zijn te bestellen via puurhollands.eu. Let op: de toegang is vanaf 18 jaar.

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Puur Hollands Outdoor door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

Sterren van Holland in Ahoy - vrijdag 23 september

Sterren van Holland in AhoyOp vrijdag 23 september gaat het bekende evenement Sterren van Holland weer een topfeestje bouwen in Rotterdam Ahoy! Daarbij wordt het voormalige sportpaleis omgetoverd tot de gezelligste feestzaal van Nederland en kun je van 18.00 tot 01.00 uur genieten van een heerlijk programma. Sterren van Holland pakt bij deze zevende editie uit met optredens van Tino Martin, Snollebollekes, John West, Samantha Steenwijk, John de Bever, Alex, Wilbert Pigmans, Rein Mercha, Jordy van den Boer en DJ Coenio. Dat wordt weer lekker inhaken en dansen op een ouderwets gezellige Hollandse meezingavond! Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 22,50 en zijn te bestellen via sterrenvanholland.nl.

Geregistreerde TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Sterren van Holland in Ahoy door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.