Uitgesteld: Sterren van Holland in Ahoy

Sterren van Holland in AhoyDinsdag 31 augustus werd bekend dat het muziekfestijn Sterren van Holland in Rotterdam Ahoy zal worden uitgesteld. De organisatie laat op haar website het volgende weten:

Het valt ons zwaar te moeten melden dat we wederom een editie van Sterren van Holland in Rotterdam Ahoy moeten verplaatsen. De editie van 24 september komt steeds dichterbij terwijl de overheid onvoldoende bekend maakt over de periode na 20 september. Ondanks dat iedereen stond te trappelen om weer een fantastische editie van Sterren van Holland neer te zetten, hebben we duidelijkheid nodig m.b.t. de dan geldende maatregelen om een goed en veilig evenement te organiseren. We willen voorkomen dat er een volledig opbouwd evenement klaar staat en het dan op het laatste moment niet door kan gaan vanwege maatregelen van de overheid. We hebben daarom besloten om de knoop nu door te hakken en duidelijkheid te geven aan bezoekers & leveranciers: we gaan Sterren van Holland verplaatsen naar vrijdag 18 februari 2022.

Binnenkort hopelijk weer meer supporteracties...

Vanwege de coronacrisis zijn het afgelopen jaar vrijwel alle grote evenementen en concerten afgelast. Dat betekende ook dat er geen vrijkaarten beschikbaar waren voor de supporters. Zodra deze crisis achter ons ligt, worden er weer festivals en concerten georganiseerd. Daar zullen geregeld vrijkaarten voor beschikbaar zijn. Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws!