Jubileumconcert Frans Bauer

Jubileumconcert Frans BauerOp maandag 16 maart viert Frans Bauer zijn 25-jarig jubileum met een feestelijk concert in het AFAS Circustheater Scheveningen. Het is een toepasselijke locatie, want de populaire volkszanger stond ook 25 jaar geleden hier al op de planken. Het wordt dan ook ongetwijfeld een prachtig jubileumconcert. Onder begeleiding van zijn vaste orkest, de Holland Show Band, kun je genieten van een oergezellig avondje 'Frans Bauer'. Vol Hollandse hits, spektakel en natuurlijk de gulle lach van Frans. Als speciale gast komt Sieneke een aantal duetten met Frans meezingen! Na afloop van dit feestelijke concert is er ook nog een spetterende afterparty met een aantal grote verrassingen, waaronder een live optreden. Bij binnenkomst krijg je een glas champagne, wijn, bier of jus d'orange aangeboden. Klik hier om nu kaarten te bestellen Let op: vul bij het bestellen de actiecode FRANSBAUERMOK in en ontvang namens TV Oranje een originele Frans Bauer Mok kado!

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor het jubileumconcert van Frans Bauer door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

Opnamen Hart voor Muziek in Nieuwkuijk

Opnamen Hart voor Muziek in NieuwkuijkHart voor Muziek is een Nederlandstalig muziekprogramma dat elke vrijdag om 19.00 uur te zien is bij TV Oranje. De opnamen vinden elke zes weken plaats op verschillende locaties. Zondagmiddag 22 maart is Hart voor Muziek te gast in De Ster in Nieuwkuijk. Daarbij wordt weer opgetreden door tal van Nederlandse topartiesten: zo is Henk Bernard deze middag de artiest van de maand! Meer namen worden binnenkort bekendgemaakt. De zaal gaat open om 13.00 uur, de opnamen beginnen om 14.00 uur. De entree bedraagt slechts 12,50 euro, kaarten zijn te bestellen via de website van Hart voor Muziek. TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor de opnamen van Hart voor Muziek in Nieuwkuijk door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

Puur Hollands in Den Bosch

Puur Hollands in Den BoschOp vrijdag 20 maart worden de Brabanthallen in Den Bosch weer ouderwets op z’n kop gezet met een nieuwe editie van Puur Hollands. Dit gezelligste meezingfeest van Nederland staat garant voor een heerlijk avondje uit! Het artiestenprogramma is deze keer bijzonder groot en belooft een aaneenschakeling van topoptredens te worden. Op het affiche staan Tino Martin, Samantha Steenwijk, Lange Frans, John West, Django Wagner, Henk Dissel, Zanger Kafke, Henk Bernard, Raymon Hermans, Alex, René Schuurmans, Frank Smeekens, Wilbert Pigmans en DJ Coenio. Dat wordt weer meezingen en dansen met 10.000 andere liefhebbers van het Nederlandstalige lied! De avond duurt van 19.00 tot 02.00 uur, kaarten kosten € 17,95 (standaard) en € 19,95 (premium) en zijn te bestellen via puurhollands.eu.

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Puur Hollands door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

Sterren van Holland in Ahoy

Sterren van Holland in AhoyHet topevenement Sterren van Holland gaat opnieuw een feestje bouwen in Rotterdam Ahoy! Vrijdag 21 februari wordt het voormalige sportpaleis weer omgetoverd tot de gezelligste feestzaal van Nederland en kun je van 18.00 tot 01.00 uur genieten van een heerlijk programma. Sterren van Holland pakt deze keer uit met optredens van Tino Martin, John West, Jannes, Django Wagner, Henk Dissel, Alex, Wesley Klein, Wilbert Pigmans en DJ Coenio. Dat wordt inhaken en dansen op deze ouderwetse Hollandse meezingavond! Tickets kosten € 34,50 en zijn te bestellen via sterrenvanholland.nl.

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Sterren van Holland in Ahoy door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

Nederlands IJsbeelden Festival

Nederlands IJsbeelden FestivalHet Nederlands IJsbeelden Festival pakt dit jaar weer groots uit in Zwolle! Met meer dan 100.000 bezoekers is het uitgegroeid tot het grootste winterevenement van Nederland. Tot en met zondag 1 maart 2020 kun je in de IJsselhallen genieten van adembenemende ijssculpturen tot wel zes meter hoog. De beste ijskunstenaars ter wereld gaan in een grote vrieshal aan de slag met 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw. Daarmee vertalen zij het thema “R-IJS DOOR DE TIJD” naar een magische wereld van ijs. Special effects met licht, geluid en projectie maken de beelden nog magischer. Deze sprookjesachtige sneeuw- en ijswereld is te zien in een speciaal gebouwde vrieshal bij de IJsselhallen. Tickets kosten € 14,50 (kinderen 4 t/m 10 jaar € 10,-). Om lange wachtrijen te voorkomen wordt er dit jaar gebruik gemaakt van tijdsloten. Bij het bestellen van de tickets bepaal je zelf de datum en tijd. Alle informatie vind je op www.ijsbeelden.nl

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor het Nederlands IJsbeelden Festival door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.