John de Bever Nieuwjaarsparty 2020

John de Bever Nieuwjaarsparty 2020Woensdag 1 januari presenteert John de Bever voor de tiende keer zijn ‘Nieuwjaarsparty’ in het Gala-Paviljoen van De Collse Hoeve te Nuenen (bij Eindhoven). De populaire volkszanger trakteert het publiek van 15.00 tot 20.00 uur op een glaasje champagne en tien van de allerbeste Nederlandstalige artiesten! Bij deze jubileumeditie kun je genieten van optredens van onder anderen Sieneke, Django Wagner, Stef Ekkel, Jaman én een surprise guest. John de Bever zingt natuurlijk ook zijn eigen levensliedjes, waarbij hij zal worden begeleid door toetsenist Jheron van der Heijden. Feest, zing en dans mee in het prachtige Gala-Paviljoen van de Collse Hoeve! Tickets kosten 17,50 in de voorverkoop en zijn te bestellen in de Shop op johndebever.nl.

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor John de Bever Nieuwjaarsparty door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

Henk Bernard Live in Concert

Henk Bernard Live in ConcertAl ruim tien jaar zingt Henk Bernard de mooiste Nederlandstalige songs uit eigen en andermans repertoire. Na vele hits en albums is het tijd voor een nieuwe show: Henk Bernard Live in Concert. Vrijdag 24 januari verzorgt de populaire levensliedzanger een groots concert in de Ster in Nieuwkuijk. Onder begeleiding van de fantastische band Tilt zal de sympathieke Brabander twee uur lang zijn nummers ten gehore brengen. Daarnaast kun je deze avond genieten van gastoptredens van niemand minder dan Jannes, Stef Ekkel en Helemaal Hollands! Het belooft een prachtig concert te worden, dat je zeker niet mag missen! Tickets zijn te bestellen via de website van Henk Bernard

Voor TV Oranje Supporters zijn inmiddels geen vrijkaarten meer beschikbaar voor dit concert. Je kunt nog wel een plekje krijgen op de reservelijst. Stuur daarvoor een mailtje naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

De Nacht van Holland

Nacht van Holland 2019Op vrijdag 22 november is er een nieuwe editie van de 'Nacht van Holland' in de IJsselhallen in Zwolle. Tijdens dit evenement, dat elk jaar een enorm succes is, draait alles om Nederlandstalige muziek en oer-Hollandse gezelligheid. Kom naar Zwolle voor een avond lang dansen, feesten, proosten en meezingen! Zoals gebruikelijk staat er weer een aantal topartiesten op het affiche: Jannes, Snollebollekes, Samantha Steenwijk, John de Bever, Henk Dissel, Alex, John West, Zanger Kafke en DJ Coenio. Het evenement duurt van 19.00 tot 02.00 uur, de toegang is vanaf 18 jaar. Tickets kosten € 34,50 (excl. fee) en zijn te bestellen via de site van de Nacht van Holland. Lees meer…

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor de Nacht van Holland door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.