Nederlandse Toppers aan de Haarrijnse Plas

Nederlandse Toppers aan de Haarrijnse PlasZet zaterdag 15 april 2023 maar in je agenda want dan vindt op het strand van de Haarrijnse Plas bij Utrecht een heerlijk festival plaats met de beste artiesten van eigen bodem. Met de zon op je hoofd en een koud drankje in je hand kun je genieten van toppers als Django Wagner, Wolter Kroes, Wesley Klein, Frank van Etten, Jeffrey Heesen, Brace, Marco Kraats, Helemaal Hollands, Robert van Hemert, Laura Fischer, Antonio Holsken en vele anderen. Als dat geen vakantiegevoel oplevert! Nederlandse Toppers aan de Haarrijnse Plas duurt van 13.00 tot 23.00 uur. Vanzelfsprekend zijn er diverse mogelijkheden om lekker wat te eten en er zijn kluisjes aanwezig om je spullen veilig op te bergen. Vanaf het station Utrecht Leidse Rijn gaat er een pendelbus naar het festivalterrein (5 euro voor een retour). Let op: de minimumleeftijd is 18 jaar. Klik hier voor meer info en om nu tickets te bestellen

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Nederlandse Toppers aan de Haarrijnse Plas door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

De Nacht van de Hollandse Sterren in Zoetermeer

De Nacht van de Hollandse SterrenNa de geweldige editie van vorig jaar vindt op zaterdag 1 april 2023 weer de jaarlijkse feestavond 'De Nacht van de Hollandse Sterren' plaats in de Silverdome Zoetermeer. Voor één avond en nacht wordt de locatie weer omgetoverd tot de gezelligste en grootste kroeg van de regio! Kom langs en geniet van heerlijke muziek van eigen bodem met topartiesten als Mart Hoogkamer, Frans Duijts, Ammar, Het Feestteam, Alex, Peter La Haye, De Zingende DJ en DJ Jerome. De deuren van de Silverdome gaan open om 19.30, het evenement duurt tot 02.00 uur. Kaarten kosten € 27,95 en zijn te bestellen via denachtvandehollandsesterren.nl. Let op: de toegang is vanaf 18 jaar.

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor De Nacht van de Hollandse Sterren door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

Mega Hollands Festival in Rucphen

Mega Hollands Festival in RucphenZaterdag 15 april 2023 vindt het leukste Nederlandstalige meezingfeest van West-Brabant weer plaats in het gezellige plaatsje Rucphen (tussen Breda en Roosendaal). Tijdens het Mega Hollands Festival wordt in een (verwarmde) festivaltent opgetreden door Django Wagner, John West, John De Bever, Stef Ekkel, Jeffrey Heesen, Het Feestteam, Robert Pater, Evert van Huygevoort, Nick Koot, David van Oosterhout en DJ Luc. Zing mee met deze topartiesten, gooi je handen in de lucht en loop de grootste polonaise! De Sporthei in Rucphen zal worden omgetoverd tot feestterrein met een festivaltent, diverse foodtrucks en enkele surprises. Het Mega Hollands Festival duurt van 18.00 tot 00.30 uur. Koop je tickets snel, want het wordt een fantastische dag! Kaarten zijn te bestellen via megahollandsfestival.nl.

Geregistreerde TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Mega Hollands Festival in Rucphen door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.