Het Schlager Festival in Eindhoven

Het Schlager Festival in EindhovenHet befaamde Schlager Festival, dat voorheen elk jaar plaatsvond in Kerkrade, is terug van weggeweest op een geheel nieuwe locatie. Op zaterdag 14 december is het Beursgebouw in Eindhoven de plek waar je als schlagerliefhebber moet zijn, met optredens van een aantal absolute topartiesten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Zwitserse ster Beatrice Egli, zangeres Nicole (Ein bisschen Frieden), de razend populaire DJ Ötzi uit Oostenrijk en schlagerlegende Tony Marshall? Maar ook onze ‘eigen’ Dennie Christian, de bekende schlagerband Fernando Express en Die Holländer prijken op het affiche. De presentatie van het Schlager Festival is bovendien in handen van niemand minder dan Hein Simons. Dat wordt een schlageravond om nooit te vergeten! Wees er op tijd bij en bestel nu vast je tickets via schlagerfestival.nl.

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor het Schlager Festival in Eindhoven door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

Puur Hollands Outdoor in Nijmegen

Puur Hollands Outdoor 2019Puur Hollands, het gezelligste meezingfeest van Nederland, organiseert zondag 25 augustus voor de derde keer het grote outdoor festival in het Goffertpark in Nijmegen. Het belooft weer een heerlijke dag te worden, met optredens van de leukste en gezelligste feestartiesten. Van 13.00 tot 22.00 uur kun je in de open lucht genieten van Nederlandstalige toppers als Frans Bauer, Tino Martin, John West, Django Wagner, Jeffrey Heesen, Ronnie Ruysdael, Tim Douwsma, De Alpenzusjes, Alex, Otto Lagerfett, Zanger Kafke, Buren van de Brandweer, Peer & Pijn, Frank Smeekens, Otto Wunderbar, Michelski en DJ Coenio. Vanzelfsprekend wordt er ook gezorgd voor eetkraampjes en merchandise-stands. Er worden pendelbussen ingezet van Nijmegen Centraal Station naar het Goffertpark. Bestel nu je kaarten via puurhollands.eu. Let op: de toegang is vanaf 18 jaar.

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Puur Hollands Outdoor door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

Sterren van Holland in Concert Outdoor (A'dam)

Sterren van Holland in Concert OutdoorOp zondag 11 augustus strijkt het topevenement Sterren van Holland in Concert Outdoor voor de vierde keer neer in het Arenapark te Amsterdam. Na de succesvolle edities van de voorgaande jaren gaat dat ongetwijfeld weer een knalfeest worden, met op het affiche een aantal topartiesten met veelal een Mokums tintje. Van 13.00 tot 22.00 uur kun je genieten van optredens van niemand minder dan Frans Bauer, Tino Martin, Henk Dissel, Django Wagner, Peter Beense, Wesly Bronkhorst, Danny Froger, Alex, Kafke, Yves Berendse en DJ Coenio. Dat belooft dus weer een heerlijke muzikale zomerdag te worden! Tickets voor Sterren van Holland in Concert kosten € 34,50 (excl. fee) en zijn te bestellen via sterrenvanholland.nl. Let op: toegang is vanaf 18 jaar.

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Sterren van Holland in Concert Outdoor door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

Breda in Concert 2019

Breda in Concert 2019Op zaterdag 3 augustus a.s. kun je weer genieten van Breda in Concert, het grootste Nederlandstalige muziekfestival van Brabant! Op het Chasséveld in het centrum van Breda wordt van 13.00 tot 23.00 uur opgetreden door John de Bever, Snollebollekes, Wesly Bronkhorst, Django Wagner, René Schuurmans, Stef Ekkel, John West, Jeffrey Heesen, Frank van Etten, Alpenzusjes, Wesley Klein, Arjon Oostrom, Ferry de Lits, Raymon Hermans, Sander Kwarten, Nelis Leeman, Party Friex, Joeri Plaizier, Randy Watzeels, Zanger Kafke, Emilie Sleven, Jeroen van Zelst en Ferry Goorden. Dat belooft weer een prachtig feest te worden! Kaarten à € 19,50 zijn verkrijgbaar via bredainconcert.com of bij een vestiging van Primera bij jou in de buurt.

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Breda in Concert 2019 door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl onder vermelding van het supportersnummer.