Toppers aan de Lek - zaterdag 4 juni

Toppers aan de LekBen jij ook zo toe aan een lekker festival met Nederlandstalige toppers? Dan mag je dit niet missen! Op zaterdag 4 juni vindt ‘Toppers aan de Lek’ plaats bij Beachclub Klein Scheveningen in Lopikerkapel (bij Nieuwegein). Van 13.00 tot 23.00 uur kun je genieten van optredens van tal van topartiesten, onder wie Brace, Danny Froger, John West, Django Wagner, Wolter Kroes, Frans Duijts, Wesley Klein, Jeffrey Heesen, Danny Nicolay, Yves Berendse, Wilbert Pigmans, Marco Kraats, Jos van Schaaik, Kees Neerings, Mike Oskam, Jeremy Hazeleger, Marcel Leemkuil, Martin van Doorn, Antonio Holsken, Barry Brand en vele anderen. Daar moet je bij zijn! Heerlijk aan het strand genieten van het zonnetje, hapjes en drankjes en daarbij live muziek van Nederlandse toppers! Klik hier om nu tickets te bestellen

Geregistreerde TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Toppers aan de Lek door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

Let op: vorig jaar is Toppers aan de Lek geannuleerd. Als je als supporter destijds al vrijkaarten hebt ontvangen moet je ze nu opnieuw aanvragen.

Oosterhout Live - zaterdag 2 juli

Oosterhout LiveZaterdag 2 juli is er ook weer een nieuwe editie van het bekende festival Oosterhout Live! Het Lukwelpark in het Brabantse Oosterhout wordt dan omgetoverd tot een waar walhalla voor liefhebbers van Nederlandstalige muziek. Op het programma staan topartiesten als Snollebollekes, John West, Wesly Bronkhorst, Django Wagner, Gebroeders Ko, Wesley Klein, Vinzzent, Dirk Meeldijk, Nelis Leeman, Sander Kwarten, Joeri Plaizier, Marco de Hollander, Frank Verkooyen, Marco Kanters, Quincy Wilson, Matthijs Koning en DJ Rubin. De presentatie is in handen van Emilie Sleven. Dat wordt de hele dag lekker meezingen en dansen, met een zonnetje in je rug en een biertje in je hand. Wat wil je nog meer? Oosterhout Live duurt van 14.00 tot 00.00 uur. Tickets zijn te bestellen via oosterhoutlive.nl en kosten € 21,00. Uiteindelijk gaat de prijs omhoog naar € 24,00 dus wees er op tijd bij!

Geregistreerde TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Oosterhout Live door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.