Tribute To The Cats Band in Scheveningen

Tribute To The Cats Band in ScheveningenOp maandag 10 juni (tweede pinksterdag) speelt de immens populaire Tribute To The Cats Band in het prachtige Circustheater in Scheveningen. Het is inmiddels vijftig jaar geleden dat in Volendam de roemruchte band The Cats werd opgericht, de grondleggers van wat later als de ‘Palingsound’ werd aangeduid. In 2002 werd door de eveneens uit Volendam afkomstige Tribute To The Cats Band een muzikaal eerbetoon gebracht aan hun dorpsgenoten, wat zo’n succes was dat de band bij elkaar besloot te blijven. Hiermee deden ze niet alleen de vele fans van The Cats een genoegen, ook de oorspronkelijke bandleden van The Cats zijn erg trots op de tribute-band en waren al enkele keren te gast op het podium. Het concert begint om 20.15 uur. Bestel je kaarten bij de Theaterkassa, telefoon 0900 9203 (€ 0,45 p.m.) of op musicoflife.ntk.nl. Van ieder verkocht kaartje gaat € 2,50 naar KWF Kankerbestrijding.

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Tribute To The Cats Band in het Circustheater door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

Ontvang een CD kado!

TV Oranje geeft bij het bestellen van toegangskaarten een CD kado met diverse Nederlandse artiesten. Ga naar cdactie.ntk.nl of bel 0900 9203 en vermeld bij je telefonische reservering duidelijk ‘TV Oranje CD-actie’. De CD krijg je overhandigd na afloop van het concert.

Theaterconcert Django Wagner - 'Mijn passie, mijn muziek'

Theaterconcert Django Wagner - 'Mijn passie, mijn muziek'Op maandagmiddag 10 juni (tweede pinksterdag, om 14.15 uur) verzorgt Django Wagner samen met zijn orkest voor het eerst een grote theatershow in het Circustheater Scheveningen. Er zijn artiesten, die in het bezit zijn van een mooie, warme zangstem. Er zijn ook artiesten, die met heel veel gevoel kunnen zingen. Django Wagner combineert het beste van deze twee werelden. Al vaak werd hem gevraagd om eens een concert te geven in een groot theater. Er werd contact gezocht met theaterproducent Pieter van der Ploeg, die meteen ja zei om Django op te nemen in zijn concertserie Sterren aan Zee. “Nu ga ik me helemaal geven voor deze werkelijk prachtige uitnodiging in dit zo mooie en sfeervolle theater”, aldus Django. Het concert begint om 14.15 uur. Bestel je kaarten bij de Theaterkassa, telefoon 0900 9203 (€ 0,45 p.m.) of op musicoflife.ntk.nl. Van ieder verkocht kaartje gaat € 2,50 naar KWF Kankerbestrijding.

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Django Wagner in het Circustheater door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

Ontvang een CD kado!

TV Oranje geeft bij het bestellen van 2 toegangskaarten een CD kado van Django Wagner. Ga naar cdactie.ntk.nl of bel 0900 9203 en vermeld bij je telefonische reservering duidelijk ‘TV Oranje CD-actie’. De CD krijg je overhandigd na afloop van het concert.

De Grande Finale van Jan & Anny

Jan & Anny - 'Grande Finale'Op maandag 3 juni zetten Jan Keizer en Anny Schilder definitief een punt achter hun carrière met een feestelijk afscheidsconcert in het Circustheater Scheveningen. Daarbij zingen ze nog één keer alle hits van BZN! Het illustere duo kwam in 2009 weer bij elkaar toen ze op de 80ste verjaardag van Mies Bouwman hun klassieker Mon Amour zongen. De BZN-boegbeelden besloten vervolgens weer samen aan de slag te gaan, wat leidde tot tien jaar vol succesvolle albums en optredens in binnen- en buitenland. “Ik ben nu 70 jaar en heb ruim 50 jaar dit prachtige vak uitgeoefend. Het is erg mooi geweest, maar ik wil graag wat meer tijd doorbrengen met mijn vrouw, kinderen en kleinkinderen”, aldus Jan. “We vinden dat we in Scheveningen moeten eindigen. De titel van dit concert is dan ook heel gepast: Grande Finale!”, vult Anny aan. Het concert begint om 20.00 uur. Bestel je kaarten bij de Theaterkassa, telefoon 0900 9203 (€ 0,45 p.m.) of op musicoflife.ntk.nl.

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Jan & Anny in het Circustheater Scheveningen door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

Ontvang een CD kado!

TV Oranje biedt je een speciaal kado als je nu kaarten boekt voor dit concert: een prachtige dubbel-CD met Nederlandstalige artiesten t.w.v. € 16,99. Ga naar cdactie.ntk.nl of bel 0900 9203 en vermeld bij je telefonische reservering duidelijk ‘TV Oranje CD-actie’. De dubbel-CD krijg je overhandigd na afloop van het concert.