Sterren van Holland in Ahoy

Sterren van Holland in AhoyHet topevenement Sterren van Holland gaat opnieuw een feestje bouwen in Rotterdam Ahoy! Vrijdag 21 februari wordt het voormalige sportpaleis weer omgetoverd tot de gezelligste feestzaal van Nederland en kun je van 18.00 tot 01.00 uur genieten van een heerlijk programma. Sterren van Holland pakt deze keer uit met optredens van Tino Martin, John West, Jannes, Django Wagner, Henk Dissel, Alex, Wesley Klein, Wilbert Pigmans en DJ Coenio. Dat wordt inhaken en dansen op deze ouderwetse Hollandse meezingavond! Tickets kosten € 34,50 en zijn te bestellen via sterrenvanholland.nl.

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Sterren van Holland in Ahoy door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

Opnamen Hart voor Muziek in Deurne

Opnamen Hart voor Muziek in DeurneHart voor Muziek is een Nederlandstalig muziekprogramma dat elke vrijdag om 19.00 uur te zien is bij TV Oranje. De opnamen vinden elke zes weken plaats op verschillende locaties. Zondagmiddag 26 januari is Hart voor Muziek te gast bij Apollo Events in Deurne. Daarbij wordt opgetreden door tal van Nederlandse topartiesten: zo is Django Wagner deze middag de artiest van de maand! Verder kun je genieten van optredens van o.a. Peter Beense, Henk Bernard, Marga Bult, Stef Ekkel, Vinzzent, John West, Mike Alderson, Alex Wielders, Willem Barth, Helemaal Hollands, René Schuurmans, Zangeres Colinda, Jan Van Est, Ferry Goorden, Diego Holzken, Mart Hoogkamer, Dennis Jones, Danilo Kuiters, Nelis Leeman, Richelle van Ling, Ferry de Lits, Marlane, Brian More, Bob Offenberg, Arjon Oostrom, Robert Pater, Bobby Prins, Pascal Redeker, Pietje Tomassen, Frank Verkooyen, Sven Versteeg en Jeroen van Zelst. De zaal gaat open om 13.00 uur, de opnamen beginnen om 14.00 uur. De entree bedraagt slechts 12,50 euro, kaarten zijn te bestellen via de website van Hart voor Muziek.

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor de opnamen van Hart voor Muziek in Deurne door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

Nederlands IJsbeelden Festival

Nederlands IJsbeelden FestivalHet Nederlands IJsbeelden Festival pakt dit jaar weer groots uit in Zwolle! Met meer dan 100.000 bezoekers is het uitgegroeid tot het grootste winterevenement van Nederland. Van zaterdag 14 december 2019 t/m vrijdag 1 maart 2020 kun je in de IJsselhallen genieten van adembenemende ijssculpturen tot wel zes meter hoog. De beste ijskunstenaars ter wereld gaan in een grote vrieshal aan de slag met 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw. Daarmee vertalen zij het thema “R-IJS DOOR DE TIJD” naar een magische wereld van ijs. Special effects met licht, geluid en projectie maken de beelden nog magischer. Deze sprookjesachtige sneeuw- en ijswereld is te zien in een speciaal gebouwde vrieshal bij de IJsselhallen. Tickets kosten € 14,50 (kinderen 4 t/m 10 jaar € 10,-). Om lange wachtrijen te voorkomen wordt er dit jaar gebruik gemaakt van tijdsloten. Bij het bestellen van de tickets bepaal je zelf de datum en tijd. Alle informatie vind je op www.ijsbeelden.nl

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor het Nederlands IJsbeelden Festival door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

Henk Bernard Live in Concert (uitverkocht)

Henk Bernard Live in ConcertAl ruim tien jaar zingt Henk Bernard de mooiste Nederlandstalige songs uit eigen en andermans repertoire. Na vele hits en albums is het tijd voor een nieuwe show: Henk Bernard Live in Concert. Vrijdag 24 januari verzorgt de populaire levensliedzanger een groots concert in de Ster in Nieuwkuijk. Onder begeleiding van de fantastische band Tilt zal de sympathieke Brabander twee uur lang zijn nummers ten gehore brengen. Daarnaast kun je deze avond genieten van gastoptredens van niemand minder dan Jannes, Stef Ekkel en Helemaal Hollands.

Voor TV Oranje Supporters zijn inmiddels geen vrijkaarten meer beschikbaar voor dit concert. Ook de reguliere tickets zijn inmiddels uitverkocht.