Afscheid van de TV Oranje Nieuwsbrief

|  

Onlangs nam TV Oranje een geheel vernieuwde website in gebruik. Deze is beter toegerust op het huidige mediagebruik, waarin mobiele apparaten en sociale media een steeds grotere rol spelen. Door deze ontwikkelingen verloopt het contact met onze kijkers tegenwoordig voornamelijk via de website, e-mail en onze Facebookpagina. Tegelijkertijd is de rol die onze nieuwsbrief speelt de afgelopen jaren steeds kleiner geworden.

Mede omdat we dankzij onze nieuwe website iedereen nu optimaal kunnen bereiken, heeft TV Oranje besloten om vanaf april te stoppen met de wekelijkse nieuwsbrief.

Vanzelfsprekend is alle informatie over TV Oranje altijd te vinden op onze website. Een aantal zaken waaraan de nieuwsbriefabonnees gewend waren, blijft bovendien onveranderd. Zo zullen nieuwe vrijkaartenacties in de meeste gevallen nog steeds op donderdag of vrijdag van start gaan. Op vrijdag wordt de nieuwe Oranje Kroon bekendgemaakt. TV Oranje vertrouwt erop dat iedereen altijd voorzien zal kunnen worden van het laatste nieuws.

TV Oranje Supporters kunnen via de website en de Facebookpagina op de hoogte blijven van de lopende acties.

Heb je een vraag over het verdwijnen van de nieuwsbrief of een ander onderwerp? Dan kun je contact met ons opnemen via het Contactformulier of een van de betreffende mailadressen.