Programmering TV Oranje is vernieuwd

|  

Hart voor Muziek

Begin mei heeft TV Oranje haar programmering aangepast. Onze non-stop uitzendingen zijn voortaan opgedeeld in programma’s met een specifiek thema. Ook is de Vlaamse Top 10 verhuisd naar de zaterdagavond, heeft de Oranje Top 30 er op zaterdag een half uur bijgekregen en is TV Oranje van start gegaan met het wekelijkse programma Hart voor Muziek (foto).

Vanzelfsprekend biedt TV Oranje je nog steeds 24 uur per dag en 7 dagen per week de beste muziek van eigen bodem. Nieuw is dat de muziek grotendeels is ondergebracht in themaprogramma’s, zoals 'Aan het werk', 'Koffieclips', 'TV Oranje klassiekers, 'Borreltijd', TV Oranje live' en 'SchlagerTV'. Op die manier bieden we je elk moment van de dag de leukste clips van Nederlandse artiesten. Een overzicht van onze nieuwe programma’s vind je hier. Wil je weten wat er nu en straks te zien is bij TV Oranje? Kijk dan in onze TV Gids.

De meest opvallende wijzigingen in onze programmering:

- De Vlaamse Top 10 is verhuisd van de dinsdagavond naar zaterdagavond 20.00 uur.

- De uitzending van de Oranje Top 30 duurt op zaterdag voortaan een half uur langer, waardoor we die dag vrijwel de hele lijst kunnen laten zien. De uitzendtijden van de Oranje Top 30 zijn nu vrijdag van 20.00 tot 21.00 uur, zaterdag van 16.00 tot 17.30 uur en zondag van 11.00 tot 12.00 uur.

- TV Oranje is van start gegaan met Hart voor Muziek. Het vaste uitzendtijdstip is vrijdag van 19.00 tot 19.30 uur, met een herhaling op zaterdag van 17.30 tot 18.00 uur.