Theaterconcert Django Wagner - 'Mijn passie, mijn muziek'

|  

Theaterconcert Django Wagner - 'Mijn passie, mijn muziek'

Op maandagmiddag 10 juni (tweede pinksterdag, om 14.15 uur) verzorgt Django Wagner samen met zijn orkest voor het eerst een grote theatershow in het Circustheater Scheveningen. Er zijn artiesten, die in het bezit zijn van een mooie, warme zangstem. Er zijn ook artiesten, die met heel veel gevoel kunnen zingen. Django Wagner combineert het beste van deze twee werelden. Al vaak werd hem gevraagd om eens een concert te geven in een groot theater. Er werd contact gezocht met theaterproducent Pieter van der Ploeg, die meteen ja zei om Django op te nemen in zijn concertserie Sterren aan Zee. “Nu ga ik me helemaal geven voor deze werkelijk prachtige uitnodiging in dit zo mooie en sfeervolle theater”, aldus Django.

Het concert begint om 14.15 uur. Bestel je kaarten bij de Theaterkassa, telefoon 0900 9203 (€ 0,45 p.m.) of op musicoflife.ntk.nl. Van ieder verkocht kaartje gaat € 2,50 naar KWF Kankerbestrijding.

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Django Wagner in het Circustheater door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

TV Oranje geeft bij het bestellen van 2 toegangskaarten een CD kado van Django Wagner. Ga naar cdactie.ntk.nl of bel 0900 9203 en vermeld bij je telefonische reservering duidelijk ‘TV Oranje CD-actie’. De CD krijg je overhandigd na afloop van het concert.