Dennis van Dijkhuizen heeft de Oranje Kroon

|  

Dennis van Dijkhuizen - 'Vrij zijn'

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 10 juni is dat ‘Vrij zijn', de nieuwe single van Dennis van Dijkhuizen. De Enschedese zanger is erg trots op dit nieuwe zomerse nummer, waar hij hard aan gewerkt heeft. Het klinkt een stuk minder volks dan we van hem gewend zijn, maar Dennis verwacht dat het de liefhebbers van het Nederlandse lied desondanks zal aanspreken. De tekst voor ‘Vrij zijn’ schreef hij zelf, de productie werd gedaan door Gerto Heupink. De eerste reacties op dit zwoele, dansbare nummer zijn uiterst positief. Een single dus die Dennis van Dijkhuizen de komende zomer de nodige aandacht op kan leveren! De bijbehorende videoclip, die werd opgenomen in en rond Deventer, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘Vrij zijn’ is deze week tevens te horen als ‘Hollandse Nieuwe’ bij RADIONL.