Vrijkaarten voor opnamen Hart voor Muziek

|  

Hart voor Muziek is een Nederlandstalige muziekshow die elke vrijdag om 19.00 uur te zien is bij TV Oranje. In het programma brengen artiesten hun nieuwste singles ten gehore, maar is er ook altijd ruimte voor een oude hit. De presentatie is in handen van Ferry de Lits. De opnamen vinden elke zes weken plaats op verschillende locaties, en daarbij is er steeds een aantal vrijkaarten beschikbaar voor de TV Oranje Supporters!

Zondagmiddag 21 juli is Hart voor Muziek te gast op Recreatiepark De Scherpenhof aan de Bandijk 60 in Terwolde (Gelderland), met uiteraard weer enkel TOPPERS van eigen bodem. Stef Ekkel is deze opnamedag de Artiest van de Maand, hij verzorgt een miniconcert. Daarnaast zal deze middag worden opgetreden door Ancora, Willem Barth, Zonzo Basily, Peter Beense, Henk Bernard, Grad Damen, Sidney Bischoff, Jordy van den Boer, Bouke, Rob van Daal, Henk Damen, Jan van Est, Frank van Etten, Erik de Greef, Joey Hartkamp & Trafassi, Havenzangers, Jeffrey Heesen, Mart Hoogkamer, Jaman, René Karst, Nelis Leeman, Richelle van Ling, Marlane, Rein Mercha, Robert Pater, Joeri Plaizier, Paultje Poets, Bart de Rooij, René Schuurmans, Spang, STORM, Vinzzent en John West & Lange Frans.

Het terrein gaat open om 13.00 uur, de opnamen beginnen om 14.00 uur. De entree bedraagt slechts 12,50 euro! Kaarten zijn te bestellen via de website van Hart voor Muziek.

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor de opnamen van Hart voor Muziek in Terwolde door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.