Vrijkaarten voor Sterren van Holland in Concert Outdoor

|  

Sterren van Holland in Concert Outdoor

Op zondag 11 augustus strijkt het topevenement Sterren van Holland in Concert Outdoor voor de vierde keer neer in het Arenapark te Amsterdam. Na de succesvolle edities van de voorgaande jaren gaat dat ongetwijfeld weer een knalfeest worden, met op het affiche een aantal topartiesten met veelal een Mokums tintje. Van 13.00 tot 22.00 uur kun je genieten van optredens van niemand minder dan Frans Bauer, Tino Martin, Henk Dissel, Django Wagner, Peter Beense, Wesly Bronkhorst, Danny Froger, Alex, Kafke, Yves Berendse en DJ Coenio. Dat belooft dus weer een heerlijke muzikale zomerdag te worden! Tickets voor Sterren van Holland in Concert kosten € 34,50 (excl. fee) en zijn te bestellen via sterrenvanholland.nl. Let op: toegang is vanaf 18 jaar.

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Sterren van Holland in Concert Outdoor door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.