RADIONL Zomertoer naar Lelystad

|  

RADIONL Zomertoer 2019

Tijdens de zomermaanden komt onze mediapartner RADIONL weer naar je toe met een serie gratis toegankelijke evenementen: de Zomertoer! Daarbij wordt opgetreden door bekende Nederlandse artiesten en is er een live radiouitzending vanaf locatie.

Lelystad - 28 juli

Zondagmiddag 28 juli is de RADIONL Zomertoer van 12.00 tot 17.00 uur te vinden op de Agorahof in Lelystad, met optredens van Henk Dissel, Peter Beense, Mart Hoogkamer, Henk Bernard, Mike Peterson, Danny Froger, Henk Damen, Wimmie Bouma, Dario, Kees Haak, Pierre van Dam, Mick Harren, Spang, Yves Berendse, Sven Versteeg, Richelle van Ling en Glenn de Koning.

Bakkeveen - Vrijdag 16 augustus

Vanaf 12.00 uur, in het kader van het Dodo Festival. Meer informatie volgt...

Apeldoorn - Zondag 25 augustus

Vanaf 12.00 uur op De Voorwaarts. Meer informatie volgt...

Ridderkerk - Zaterdag 14 september

Vanaf 19.00 uur op het Koningsplein. Meer informatie volgt...