Het Schlager Festival komt 14 december naar Eindhoven

|  

Het Schlager Festival in Eindhoven

Het befaamde Schlager Festival, dat voorheen elk jaar plaatsvond in Kerkrade, is terug van weggeweest op een geheel nieuwe locatie. Op zaterdag 14 december is het Beursgebouw in Eindhoven de plek waar je als schlagerliefhebber moet zijn, met optredens van een aantal absolute topartiesten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Zwitserse ster Beatrice Egli, zangeres Nicole (Ein bisschen Frieden), de razend populaire DJ Ötzi uit Oostenrijk en schlagerlegende Tony Marshall? Maar ook onze ‘eigen’ Dennie Christian, de bekende schlagerband Fernando Express en Die Holländer prijken op het affiche. De presentatie van het Schlager Festival is bovendien in handen van niemand minder dan Hein Simons. Dat wordt een schlageravond om nooit te vergeten! Wees er op tijd bij en bestel nu vast je tickets via schlagerfestival.nl.

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor het Schlager Festival in Eindhoven door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.