André Hazes heeft de Oranje Kroon

|  

André Hazes - 'Maar wij gaan door'

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 9 september is dat ‘Maar wij gaan door’, de nieuwe single van André Hazes. Het gaat opnieuw om een rasecht feestnummer, van het soort waar hij inmiddels patent op lijkt te hebben. Kern van de zaak is deze keer dat het altijd zo vervelend is als het café gaat sluiten, en natuurlijk gebeurt dat juist op het moment dat het supergezellig is. De verwachting is dan ook dat deze single volop in de horeca te horen zal zijn, maar misschien niet zodra de sluitingstijd daadwerkelijk nadert. De videoclip, die zich afspeelt in een soort magisch nachtcafé waar André zelf de scepter zwaait, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘Maar wij gaan door’ is deze week tevens te horen als ‘Hollandse Nieuwe’ bij RADIONL.