Vrijkaarten voor 'Doe's Gek' in de IJsselhallen

|  

Van donderdag 24 t/m zondag 27 oktober keert het knotsgekke interactieve kinderevenement Doe's Gek terug naar de IJsselhallen in Zwolle! De vorige twee edities waren met telkens meer dan 10.000 bezoekers en ruim 12.000 m² aan spektakel en speelplezier een daverend succes. Ook dit jaar worden kinderen weer uitgedaagd om te kijken, voelen, proeven, luisteren en vooral om lekker GEK te doen. En natuurlijk ontbreken de LEGO stenen niet. Doe’s Gek is elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur en is een compleet dagje uit voor de hele familie. Het is vooral leuk voor kinderen tussen de 4 en 11 jaar. Maar ook ouders kijken hun ogen uit, en voor kinderen tot 3 jaar is het gratis! Tickets zijn te bestellen via doesgek.nl.

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor 'Doe's Gek' door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.