Monique Smit heeft de Oranje Kroon

|  

Monique Smit - ‘Ga jij dan met me mee’

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 4 november is dat ‘Ga jij dan met me mee’, de nieuwe single van Monique Smit. De goedlachse Volendamse is nu alweer twaalf jaar actief als zangeres, een periode waarin ze niet alleen een flink aantal hitsingles scoorde maar zich ook ontwikkelde als tv-presentatrice. Afgelopen zomer werd ze bovendien moeder van haar tweede kind, maar nu is het weer tijd voor de muziek. Deze vrolijke single over een ontluikende liefde is Monique op het lijf geschreven. En dat is eigenlijk logisch, want dit is het eerste nummer waaraan ze zelf heeft meegeschreven! De clip, die vanzelfsprekend werd opgenomen in de omgeving van Volendam, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘Ga jij dan met me mee’ is deze week tevens te horen als ‘Hollandse Nieuwe’ bij RADIONL.