Wolter Kroes heeft de Oranje Kroon

|  

Wolter Kroes - 'Ik ga d'r uit'

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 23 maart is dat ‘Ik ga d’r uit’, de nieuwe single van Wolter Kroes. Het is een vrolijk liedje over iemand die na een verbroken relatie besluit om er eens lekker met zijn vrienden op uit te trekken. De tekst slaat weliswaar niet op Wolter zelf, maar past toch heel goed bij de positieve levensinstelling van de populaire zanger uit de Zaanstreek. Het liedje is geschreven door Alides Hidding, die velen nog zullen kennen van de Time Bandits. Hij is ook naast Wolter te zien in de videoclip, net als producer Edwin van Hoevelaak. De heren gaan helemaal los met leuke bezigheden als karten, paintball, lasergamen en tot slot een bezoek aan het sushirestaurant. Oftewel: allemaal dingen die we nu even niet kunnen doen, maar die vroeg of laat ongetwijfeld weer mogelijk zullen zijn! De clip is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘Ik ga d’r uit’ is deze week tevens te horen als Hollandse Nieuwe bij RADIONL.