Stuur je vakantiefoto naar TV Oranje!

|  

Stuur je vakantiefoto naar TV Oranje!

Het is vakantietijd, en veel kijkers van TV Oranje vertoeven op de camping of genieten in hun achtertuin van het lekkere weer. Vanwege corona zullen veel mensen in eigen land zijn gebleven, maar er zijn ook vakantievierders die het buitenland hebben aangedurfd. Ben jij op vakantie, ben je al geweest of vertrek je binnenkort? Plaats dan nu je vakantiefoto op Facebook.com/TVOranje. Iedereen die een leuk kiekje plaatst, maakt kans op een van de tien CD’s die we gaan verloten!

Je kunt je foto's via onze Facebookpagina insturen tot dinsdag 1 september (één per persoon). Daar komen ze te staan in het 'Vakantie Fotoalbum 2020'. Zet er even bij waar de foto is genomen, en noem eventueel ook de personen die erop te zien zijn. Je mag ook een foto van vorig jaar opsturen, of gewoon een leuke foto uit jouw woonplaats of van een dagje uit. Voorwaarde is dat hij niet eerder is ingezonden en dat je hem zelf hebt gemaakt. Lees meer...