Jaman heeft de Oranje Kroon

|  

Jaman - ‘Ik weet wat jij weet’

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 12 oktober is dat ‘Ik weet wat jij weet’, de nieuwe single van Jaman. De Overijsselse volkszanger, tegenwoordig getooid met een baardje maar ook nog steeds met zijn onafscheidelijke witte petje, komt deze keer met een lied over een verbroken relatie. Ondanks dit wat treurige onderwerp klinkt het nummer behoorlijk vrolijk, wat ongetwijfeld op het conto kan worden geschreven van producer en medecomponist Waylon van der Heijden. Hij heeft het liedje weer voorzien van de bekende Jaman-sound, die de sympathieke zanger al veel succes en trouwe fans heeft gebracht. De bijbehorende clip, die werd opgenomen in het mooie Valkenburg aan de Geul, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘Ik weet wat jij weet’ is deze week tevens te horen als Hollandse Nieuwe bij RADIONL.