Marlane heeft de Oranje Kroon

|  

Marlane - ‘Wat ben ik gek op jou’

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 19 oktober is dat ‘Wat ben ik gek op jou’, de nieuwe single van Marlane. De inmiddels 25-jarige zangeres uit de Betuwe speelde zichzelf de afgelopen jaren in de kijker met onder meer een succesvol optreden in ‘The Voice Of Holland’ en een Buma NL Award voor ‘Grootste Talent’. Nu laat ze opnieuw van zich horen met een vrolijk liefdesliedje, dat werd opgenomen in de studio van Manfred Jongenelis. Deze goed in het gehoor liggende melodie heeft alles in zich om een najaarshit te worden! De bijbehorende clip, waarin we Marlane zien bij de voorbereidingen op een fotoshoot, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘Wat ben ik gek op jou’ is deze week tevens te horen als Hollandse Nieuwe bij RADIONL.