Django Wagner heeft de Oranje Kroon

|  

Django Wagner - ‘Ik wil bij je zijn’

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 22 februari is dat ‘Ik wil bij je zijn’, de nieuwe single van Django Wagner. De Brabantse volkszanger met Sinti-roots gaat deze keer op de countrytoer! Samen met Frank van Weert en Waylon van der Heijden schreef hij een Nederlandse bewerking van het nummer 'Your man' van Josh Turner, dat in 2005 een grote hit was voor deze Amerikaan. Het is een heerlijk swingende countryballad geworden, waar Django’s donkerbruine stemgeluid als geen ander bij past. De tekst, over het terugverlangen naar een grote liefde, past hier perfect bij. De videoclip, die werd opgenomen in een sfeervolle horecagelegenheid, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘Ik wil bij je zijn’ is deze week tevens te horen als Hollandse Nieuwe bij RADIONL.