Leo Nardell heeft de Oranje Kroon

|  

Leo Nardell - ‘Laila is haar naam’

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 3 mei is dat ‘Laila is haar naam’, de nieuwe single van Leo Nardell. Deze in Haarlem geboren zanger scoorde zijn bekendste hit met het nummer ‘Zai Zai Zai’ maar lijkt nu een tweede grote troef in handen te hebben. Op aanraden van Manfred Jongenelis en Frank van Etten heeft hij een bijzonder vrolijk en aanstekelijk nummer opgenomen, waarin wederom een zigeunermeisje centraal staat. Leo is er naar eigen zeggen enorm blij mee en vindt dit lied zelfs nog beter dan zijn klassieker! De productie is dan ook zeer goed verzorgd, met dank aan meestergitarist Zonzo Basily wiens gypsysound het liedje precies de juiste toon geeft. Deze single gaat het ongetwijfeld uitstekend doen op de terrassen en straks ook ín de café’s! De bijbehorende clip, waarin we Leo zien in gezelschap van drie oogverblindende danseressen, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘Laila is haar naam’ is deze week tevens te horen als Hollandse Nieuwe bij RADIONL.