TV Oranje 'Zender van de Maand' bij KPN - Vaderdagactie

|  

TV Oranje geeft op Koningsdag de kijker zendtijd

TV Oranje is in juni ‘Zender van de Maand’ bij KPN Interactieve TV. TV Oranje is normaal gesproken te vinden in het Pluspakket op kanaal 112, maar nu kunnen alle KPN-abonnees tot 1 juli gratis kijken via kanaal 42! Leuk nieuws, en voor TV Oranje is dit daarom aanleiding voor twee speciale publieksacties.

Spreek een boodschap in voor Vaderdag
Om te beginnen krijgen onze kijkers op Vaderdag, zondag 20 juni, de kans om hun vader op een bijzondere manier in het zonnetje te zetten. In de week voorafgaand kan er via de TV Oranje Kijkers App op de smartphone een boodschap worden opgenomen, die wordt doorgestuurd naar de redactie. Op Vaderdag zijn deze boodschappen tussen de videoclips door te zien bij TV Oranje. Vanzelfsprekend kan er daarbij ook een favoriete clip worden aangevraagd. Inzenden kan tot en met vrijdagmiddag 18 juni. De TV Oranje app is te vinden in de Apple App Store en Google Play.

Gratis CD voor nieuwe TV Oranje Supporters
TV Oranje heeft in juni nog een speciale actie: iedereen die zich deze maand aanmeldt als nieuwe TV Oranje Supporter ontvangt een gratis CD. Als Supporter van TV Oranje maak je bovendien kans op vrijkaarten voor concerten en evenementen. Dankzij de versoepelingen zullen de vrijkaartenacties binnenkort weer flink in aantal toenemen. Het lidmaatschap van de TV Oranje Supporters bedraagt slechts 15 euro per jaar. Lees meer...