Supportersactie: Sterren van Holland in Ahoy

|  

Sterren van Holland in Ahoy

Na een jaar afwezigheid gaat het topevenement Sterren van Holland opnieuw een feestje bouwen in Rotterdam Ahoy! Vrijdag 24 september wordt het voormalige sportpaleis weer omgetoverd tot de gezelligste feestzaal van Nederland en kun je van 18.00 tot 01.00 uur genieten van een heerlijk programma. Sterren van Holland pakt voor deze gelegenheid uit met optredens van Tino Martin, Snollebollekes, John West, Samantha Steenwijk, John de Bever, Alex, Wilbert Pigmans, Rein Mercha, Jordy van den Boer en DJ Coenio. Dat wordt eindelijk weer eens inhaken en dansen op een ouderwets gezellige Hollandse meezingavond! Tickets kosten slechts € 22,50 en zijn te bestellen via sterrenvanholland.nl.

Geregistreerde TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Sterren van Holland in Ahoy door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

Nog geen TV Oranje Supporter? Meld je dan aan en word voor slechts 15 euro per jaar officieel Supporter van TV Oranje! Lees meer...