Frans Bauer heeft de Oranje Kroon

|  

Frans Bauer - ‘Waar m’n vrienden zijn’

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 11 oktober is dat ‘Waar m’n vrienden zijn’, de nieuwe single van Frans Bauer. Het nummer is geschreven door Jan Dulles en Jaap Kwakman van 3JS en komt voort uit hun bijdrage aan het tv-programma Tour de Frans. De single, die is geproduceerd door Laurens van Wessel, is een ode aan de vriendschap en de gezelligheid. De Brabantse volkszanger is er naar eigen zeggen ‘supertrots’ op. “Het is een beetje een andere Frans die je nu hoort, een uitstapje. Een combinatie van worstenbroodjes en palingsound!’’, aldus Frans tegen nieuwsblad De Stentor. De bijbehorende clip, die werd opgenomen bij Tapperij Teun in Wapenveld, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘Waar m’n vrienden zijn’ is deze week tevens te horen als Hollandse Nieuwe bij RADIONL.