Nog enkele weken stemmen voor de Top 1000 van 2021

|  

Wilbert Pigmans ft. Opgeblazen - 'De Toreador'

Ook dit jaar zal TV Oranje aan de vooravond van Kerstmis de TV Oranje Top 1000 bekendmaken. De eerste plaats in onze traditionele eindejaarslijst was vorig jaar voor Wilbert Pigmans ft. Opgeblazen met het nummer ‘De Toreador’. Het liedje kreeg in 2020 de meeste stemmen in de TV Oranje Verzoekparade. Wie zijn opvolger wordt, en wie er verder hoog gaan eindigen dit jaar, is op dit moment nog onbeslist. Iedere stem die wordt uitgebracht voor de dagelijkse Verzoekparade telt op dit moment nog mee. Dus wil je jouw favoriete artiest zo hoog mogelijk laten eindigen, breng dan de komende weken geregeld je stem uit!

De TV Oranje Top 1000 wordt samengesteld op basis van de meest aangevraagde clips van het afgelopen jaar, waarbij uitsluitend de unieke stemmen worden geteld. Zo kan het zijn dat een nummer dat elke dag een stem krijgt van een unieke kijker/stemmer hoger staat dan een nummer dat elke dag met 40 dezelfde stemmers in de Verzoekparade voorkomt. Het eerste heeft 365 unieke stemmen en het tweede ‘slechts’ 40 unieke stemmen.