Senna heeft de Oranje Kroon

|  

Senna - 'Alles'

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 6 december is dat ‘Alles’, de nieuwe single van Senna Willems. Het is alweer het tweede solonummer van deze jonge zangeres uit Helmond, nadat ze in april van dit jaar als tweede eindigde in de zangwedstrijd ‘We Want More’ van SBS6. Samen met haar platenmaatschappij timmert ze dus aardig aan de weg. Het enthousiasme spat er dan ook vanaf in dit opgewekte liedje, dat haar op het lijf geschreven lijkt. Of zoals ze zelf zingt in het refrein: ‘Alles heeft een reden, alles moet zo zijn.’ De bijbehorende clip, met beelden van haar optreden begin november bij ‘Holland Zingt Hazes’ in de Ziggo Dome, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘Alles’ is deze week tevens te horen als Hollandse Nieuwe bij RADIONL.