Sidney Bischoff en Sidney Jr. hebben de Oranje Kroon

|  

Sidney Bischoff en Sidney Jr. - 'Helemaal lijp met m’n Shishapijp’

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 10 januari is dat ‘Helemaal lijp met m’n Shishapijp’, de nieuwe single van Sidney Bischoff en Sidney Junior. Het leek vader en zoon leuk om eens samen wat op te nemen, wat tevens de combinatie van een volkszanger en een rapper op zou leveren. Toen het producersduo Hans Aalbers en Arjan Venemann de heren vroeg waar het duet over moest gaan, schoot senior iets te binnen. Hij ziet jonge mensen vaak in een shishalounge lurken aan een waterpijp. Toen hij dit noemde schoot Sidney Jr. meteen een goede titel te binnen en daarmee was dit vrolijke nummer geboren! De bijbehorende clip, die werd opgenomen bij Chillerz Lounge Bar in Apeldoorn, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘Helemaal lijp met m’n Shishapijp’ is deze week tevens te horen als Hollandse Nieuwe bij RADIONL.