Yosee heeft de Oranje Kroon

|  

Yosee - ‘Helemaal gehad met jou’

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 24 januari is dat ‘Helemaal gehad met jou’, de nieuwe single van Yosee. Zij is het jaar goed begonnen met dit vrolijke liedje, waarvoor ze de studio is ingedoken met producer Harald Queens. Afgelopen jaar zou de populaire Bossche zangeres haar tienjarig jubileum groots vieren, maar helaas gooide corona roet in het eten. “We hopen het later dit jaar alsnog te kunnen vieren, zodra de situatie het toelaat. Wat in het vat zit, verzuurt niet”, aldus Yosee. Voorlopig is er in elk geval dit leuke nummer, een echte meezinger over iemand die in een relatie zijn langste tijd wel gehad heeft. De bijbehorende clip, die werd opgenomen op het culturele terrein de Tramkade in Den Bosch, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘Helemaal gehad met jou’ is deze week tevens te horen als Hollandse Nieuwe bij RADIONL.