Supportersactie: Oosterhout LIVE 2022

|  

Oosterhout Live 2022

Zaterdag 2 juli is er ook weer een nieuwe editie van het bekende festival Oosterhout LIVE! Het Lukwelpark in het Brabantse Oosterhout wordt dan omgetoverd tot een waar walhalla voor liefhebbers van Nederlandstalige muziek. Op het programma staan topartiesten als Snollebollekes, John West, Wesly Bronkhorst, Django Wagner, Gebroeders Ko, Wesley Klein, Vinzzent, Dirk Meeldijk, Nelis Leeman, Sander Kwarten, Joeri Plaizier, Marco de Hollander, Frank Verkooyen, Marco Kanters, Quincy Wilson, Matthijs Koning en DJ Rubin. De presentatie is in handen van Emilie Sleven. Dat wordt de hele dag lekker meezingen en dansen, met een zonnetje in je rug en een biertje in je hand. Wat wil je nog meer? Oosterhout LIVE duurt van 14.00 tot 00.00 uur. Tickets zijn te bestellen via oosterhoutlive.nl en kosten € 21,00 (regular). Uiteindelijk gaat de prijs omhoog naar € 24,00 (late bird) dus wees er op tijd bij!

Geregistreerde TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Oosterhout LIVE door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

Nog geen TV Oranje Supporter? Meld je dan aan en word voor slechts 15 euro per jaar officieel Supporter van TV Oranje! Lees meer...