Thomas Berge heeft de Oranje Kroon

|  

Thomas Berge - ‘Waarom zeg je niets’

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 1 augustus is dat ‘Waarom zeg je niets’, de nieuwe single van Thomas Berge. Het heeft best even een tijd geduurd voordat we weer konden genieten van nieuw materiaal van de in Haaksbergen geboren zanger, die tegenwoordig woonachtig is in Alphen aan den Rijn. Na de twee lange coronajaren was hij recentelijk nog te zien als deelnemer aan het RTL-programma 'Het Perfecte Plaatje'. En nu is er dus ook eindelijk weer nieuwe muziek! Deze single, een gevoelig nummer over een verbroken relatie, is de eerste van een drieluik. Thomas blijkt nog niets aan kwaliteit te hebben ingeboet, en ook productioneel is alles tip top in orde. De bijbehorende videoclip, waarin ook tv-presentatoren Jochem van Gelder en Maurice Lede kort te zien zijn, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘Waarom zeg je niets’ is deze week tevens te horen als Hollandse Nieuwe bij RADIONL.