René Karst heeft de Oranje Kroon

|  

René Karst - 'Dat interesseert me echt geen ene reet’

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 8 augustus is dat ‘Dat interesseert me echt geen ene reet’, de nieuwe single van René Karst. De Drentse zanger staat bekend als hofleverancier van succesvolle meezingers en die naam maakt hij met dit nummer weer helemaal waar. De inspiratie kwam deze keer duidelijk voort uit ergernis over ongevraagde adviezen. En ja, wat moet je ook de opmerking dat je eens naar de sportschool moet, of naar de kapper, of dat het tijd wordt voor een andere bril? Precies, helemaal niets. En René heeft besloten om dat eens lekker ondiplomatiek eruit te floepen. De bijbehorende videoclip, met gastrollen voor Dikke Dennis en ‘Vermakelaar’ Vince van Leth, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘Dat interesseert me echt geen ene reet’ is deze week tevens te horen als Hollandse Nieuwe bij RADIONL.