Pascal Redeker heeft de Oranje Kroon

|  

Pascal Redeker - ‘Ik kan je niet vergeten’

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 3 oktober is dat ‘Ik kan je niet vergeten’, de nieuwe single van Pascal Redeker. Het nummer komt voort uit zijn deelname aan het SBS6-programma ‘De Hollandse Nieuwe’, waarin juryleden Samantha Steenwijk, René Froger en Danny de Munk het hele land doortrokken op zoek naar dé nieuwe volkszanger van Nederland. Pascal haalde de finale en koos daarin voor een vertolking van een klassieker van André Hazes. Dat deed hij met verve, alle reden dus om deze rasechte smartlap nu op single uit te brengen. En daarmee heeft de getalenteerde zanger uit Medemblik ook meteen de Oranje Kroon. De bijbehorende videoclip, waarin we kunnen zien hoe een relatie op de klippen loopt, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘Ik kan je niet vergeten’ is deze week tevens te horen als Hollandse Nieuwe bij RADIONL.