TV Oranje gaat in december duizenden euro’s uitdelen

|  

TV Oranje trekt dit jaar alles uit de kast tijdens de Feestmaand december. Los van de gebruikelijke programmering vol sinterklaas- en kerstclips van eigen bodem kun je meespelen in een speciale Kerstquiz met duizenden euro’s aan prijzengeld. Dit alles in aanloop naar de TV Oranje Top 1000, de traditionele eindejaarslijst waarvoor op dit moment al meer dan een miljoen stemmen zijn uitgebracht.

Buis-aan-buis bij Ziggo
TV Oranje zal van donderdag 15 december tot dinsdag 10 januari te zien zijn voor alle abonnees van VodafoneZiggo (kanaal 609). Ook andere televisieproviders hebben al besloten om TV Oranje in december beschikbaar te stellen aan ál hun kijkers.

Muziek op maat voor december
De Feestmaand begint bij TV Oranje natuurlijk al op pakjesavond. In afwachting van de goede Sint kun je genieten van het breedst mogelijke aanbod aan Sinterklaasclips. Twee weken later, op maandag 19 december, wordt TV Oranje omgebouwd tot de gezelligste kerstzender van Nederland, met heel veel Nederlandstalige kerstclips. Oudejaarsavond en Nieuwjaarsdag staan bij TV Oranje in het teken van puur Hollandse feestmuziek, voorafgegaan door de driedaagse marathonuitzending van de TV Oranje Top 1000.

Kerstactie in aantocht
Nieuw dit jaar is een speciale Kerstactie waarvoor duizenden euro’s aan prijzengeld beschikbaar zijn gesteld. Meer informatie hierover wordt volgende week bekendgemaakt op deze website en op de facebookpagina van TV Oranje. Natuurlijk worden tijdens de Feestmaand ook de duizenden trouwe TV Oranje Supporters niet vergeten.