Robert van Hemert heeft de Oranje Kroon

|  

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 28 november is dat ‘We gaan als een raket’, de nieuwe single van Robert van Hemert. De Leidse volkszanger beleeft een fantastisch jaar, waarin hij niet alleen de winnaar werd van het SBS6-programma 'De Hollandse Nieuwe' maar vorige week ook nog te gast was bij De Toppers. De titel van dit nieuwe liedje is dan ook vrij toepasselijk! Heel anders dan bij zijn  winnende smartlap in 'De Hollandse Nieuwe' gaat het nu om een onvervalst feestnummer, waarin nog maar weer eens te horen is hoeveel vocale kwaliteit Robert in huis heeft. De bijbehorende videoclip, waarin echt alle remmen losgaan, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘We gaan als een raket’ is deze week tevens te horen als Hollandse Nieuwe bij RADIONL.