Henk Bernard heeft de Oranje Kroon

|  

Henk Bernard - ‘Ik leef en lach’

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 23 januari is dat ‘Ik leef en lach’, de nieuwe single van Henk Bernard. De sympathieke Brabander begint het jaar positief met deze vrolijke single, die werd geschreven door het succesvolle producersduo Emile Hartkamp en Norus Padidar. De tekst gaat over iemand die weer vrijgezel is nadat hij genoeg had van het gezeur van zijn partner. Nu gaat hij lekker op stap met zijn vrienden en kan eindelijk weer eens volop lachen en genieten van het leven. Maar in werkelijkheid is Henk nog steeds stapelverliefd op zijn vriendin Miranka! De bijbehorende videoclip, die natuurlijk werd opgenomen in een café, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘Ik leef en lach’ is deze week tevens te horen als Hollandse Nieuwe bij RADIONL.