Supportersactie: Mega Hollands Festival

|  

Mega Hollands Festival

Zaterdag 15 april 2023 vindt het leukste Nederlandstalige meezingfeest van West-Brabant weer plaats in het gezellige plaatsje Rucphen (tussen Breda en Roosendaal). Tijdens het Mega Hollands Festival wordt in een (verwarmde) festivaltent opgetreden door Django Wagner, John West, John De Bever, Stef Ekkel, Jeffrey Heesen, Het Feestteam, Robert Pater, Evert van Huygevoort, Nick Koot, David van Oosterhout en DJ Luc. Zing mee met deze topartiesten, gooi je handen in de lucht en loop de grootste polonaise! De Sporthei in Rucphen zal worden omgetoverd tot feestterrein met een festivaltent, diverse foodtrucks en enkele surprises. Het Mega Hollands Festival duurt van 18.00 tot 00.30 uur. Koop je tickets snel, want het wordt een fantastische dag! Kaarten zijn te bestellen via megahollandsfestival.nl.

Geregistreerde TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Mega Hollands Festival in Rucphen door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

Nog geen TV Oranje Supporter? Meld je dan aan en word voor slechts 15 euro per jaar officieel Supporter van TV Oranje! Lees meer...