Supportersactie: De Nacht van de Hollandse Sterren

|  

De Nacht van de Hollandse Sterren

Na de geweldige editie van vorig jaar vindt op zaterdag 1 april 2023 weer de jaarlijkse feestavond 'De Nacht van de Hollandse Sterren' plaats in de Silverdome Zoetermeer. Voor één avond en nacht wordt de locatie weer omgetoverd tot de gezelligste en grootste kroeg van de regio! Kom langs en geniet van heerlijke muziek van eigen bodem met topartiesten als Mart Hoogkamer, Frans Duijts, Ammar, Het Feestteam, Alex, Peter La Haye, De Zingende DJ en DJ Jerome. De deuren van de Silverdome gaan open om 19.30, het evenement duurt tot 02.00 uur. Kaarten kosten € 27,95 (regulier) en zijn te bestellen via denachtvandehollandsesterren.nl. Let op: de toegang is vanaf 18 jaar.

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor De Nacht van de Hollandse Sterren door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

Nog geen TV Oranje Supporter? Meld je dan aan en word voor slechts 15 euro per jaar officieel Supporter van TV Oranje! Lees meer...